Verhoog de waarde van je vastgoed

Toekomstbestendig vastgoed

+30%

NOI

98%

Bezetting

>10 year

jaar lease

Hoe kunnen we jou helpen?

Geen enkele samenwerking is hetzelfde. Wij haken in verschillende fases van het project aan. Dit is hoe het werkt.

Partnership

Van joint ventures met ontwikkelaars tot het optreden als enkel co-living operator. Ons belangrijkste doel is om langdurige samenwerkingen op te bouwen die betaalbare woningen bieden voor onze doelgroep.

Ontwerp

We richten ons op projecten in stedelijke gebieden met minimaal ruimte voor 100 coliving woningen. Op basis van de doelgroep en een omgevingsanalyse maken wij een locatiespecifiek ontwerp voor uw locatie.

Marketing

Wij zorgen voor een snelle lease-up en een locatie-specifieke marketingstrategie met een volledig digitale customer journey, 3D-tours, social media advertenties en search engine optimization (SEO).

Operatie

Na oplevering zijn wij langdurig betrokken en verantwoordelijk voor de beheer activiteiten van het project, het beheren van de community en het opbouwen van langdurige relaties met onze bewoners.

Met wie werken wij samen?

Wij streven naar het aangaan van langdurige samenwerkingen die resulteren in goed presterende projecten. Wij gebruiken onze expertise om beter renderende coliving panden te ontwikkelen en gebruiken ons netwerk om de meest geschikte partijen samen te brengen.

Investeerders

Wij werken samen met particuliere en institutionele investeerders en bepalen gezamenlijk de beste invulling voor de  vastgoed portfolio.

Ontwikkelaars

Samen met ontwikkelaars die de potentie van co-living inzien, ontwikkelen wij vastgoed projecten met een hoger rendement.

City Councils

Samen met gemeentes zorgen wij ervoor dat wonen in steden betaalbaar blijft en dat steden een aangename plek blijven om te wonen.

Architects

Wij werken samen met de beste architecten om onze visie over de toekomst van steden te vertalen in unieke ontwerpen.

Neem contact op met ons

Vul dit formulier in om onze coliving handleiding te ontvangen en meer te leren over een samenwerking met Habithousing.

Bedankt. Wij hebben je bericht ontvangen!
Oops! Er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw.